Pat copii - de unde sa cumperi online?

Asemenea patuturilor pliabile, si patuturile de lemn au unul sau chiar doua nivele suplimentare pentru reglarea saltelutei, nivele ce vor fi folosite in primele luni de viata ale bebelusului. Daca alegeti un patut din lemn atunci ar fi indicat sa aveti un spatiu mai mare pentru a putea fi pus cu adevarat in valoare, mai ales daca acest patut are un design deosebit. Iar cea mai importanta intrebare pe care trebuie sa vi- adresati este: ce caut la un patut pentru bebe, doresc comoditate, design, siguranta?

Tot ce trebuie sa faci este se te hotarasti, in primul rand, daca preferi un patut pliant din metal sau un patut lemn. Pentru ca parintii sa nu fie nevoiti sa achizitioneze mai multe patuturi pe masura ce copilul creste, cei de la Bertoni au venit cu solutie mai mult decat practica si anume patutul transformabil. Fie ca suntem sau nu multumiti sau impliniti in tara noastra draga vrem ca pat copii nostri sa fie mai bine insa fiecare schimbare porneste din noi!

Multe mamici folosesc patul sau canapeaua pentru al schimba pe cel mic insa pozitia acestora nu este una corecta nici pentru bebe nici pentru mami. Perna sau alte obiecte/jucarii pufoase nu au ce cauta in patut deoarece exista riscul de a cauza alergii sau chiar mai rau de a-l impiedica pe bebe sa primeasca sufiect oxigen in cazul in care se blocheaza intr- pozitie cu fata spre acel obiect. In ceea ce priveste paturica cu care il acoperiti aveti grija sa nu contina puf ce i-ar putea provoca alergii, sa nu fie prea grea sau prea mare astfel incat bebelusul sa bage sub aceasta si sa nu mai poata iesii.

gama variata de pat copii, la un raport excelent calitate/pret, vei gasi aici: Zeci de modele de patuturi pentru toate buzunarele!


Produsele din descriere:

Information

Added: 2018-04-27
Category: mobilier pentru copii

Tags article