Cele mai bune case de pariuri

..plus Inca Un REstart

Bursa a inchis vineri cu corectie dupa cresterile usoare din ultima saptamana, indicele BET pierzand aproape 1%. Brokerii spun ca scaderea a fost oarecum artificiala, avand loc mai ales pe finalul sedintei si pe lichiditate foarte scazuta. "Din punct de vedere tehnic, volumele in scadere pe cele cinci societati de investitii financiare arata ca nivelul atins de peste 93.000 de puncte va fi cu greu depasit si ca presiunea la cumparare va slabi. Ma astept la evolutie in tunel sau in jurul actualelor cotatii pana cand volumele vor mai creste", spune Adrian Danciu, seful departamentului de analiza din cadrul societatii de servicii de investitii financiare Broker Cluj.

N-are rost sa dezbatem mai mult. Eu stiu ce stiu, intr-adevar nu am jucat niciodata la Pinnacle, dar la bwin am fost limitat la orice pariu (desi nu am retras decat 90 de lei, data, dar ajunsesem la 8.000 lei fix din pariuri pe gol in urmatoarele 10 min la NHL, sau punct in urmatoarea perioada, la MLB), iar la bet365 eram limitat la unele evenimente. Dar stiu mai multe decat propria experienta si nu ma dezic de parerea mea, cum ca pe termen lung nu e ok sa pariezi online si ca niciun parior profesionist cu adevarat nu are un loc stabil in online.

sociale. Pe de alta parte, ANL a avut anumite avantaje fata de dezvoltatorii din piata si, având un numar mic de locuinte, au aparut si probleme legate de coruptie, relatate de presa la momentul respectiv. Tinta acestui program nu este politica nationala imobiliara coerenta, ci fie servirea unei clientele politice, fie servirea anumitor chiriasi ANL prin facilitarea accesului la un împrumut, sau este vorba despre un program electoral”, ne-a declarat analistul imobiliar Radu Zilisteanu. La rândul sau, Liviu Voinea, directorul executiv al Grupului de Economie Aplicata, afirma ca programul este destinat sprijinirii doar a anumitor sectoare, si nu a economiei în ansamblu.

Activitatea de pariuri sportive este reglementata diferit de legislatia fiecarei tari. De exemplu, in Statele Unite ale Americii pariurile sportive de orice fel sunt interzise, cu exceptia celor practicate in statul Nevada. Tarile de pe continentul european vad totusi aceasta activitate altfel, din care cauza activitatea de pariuri este legalizata si reglementata.

Doi chestori din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor sunt cercetati de DGA, fiind suspectati ca ar fi primit mita jumatate de milion de dolari de la un controversat om de afaceri iordanian. Este vorba despre chestorul Constantin Manoloiu, actual sef al Corpului de Control al ministrului administratiei si internelor, fost sef al Directiei pentru Straini si Probleme de Migratie, si de chestorul Pavel Abraham, secretar de stat la MAI si presedinte al Agentiei Nationale Antidrog. Surse judiciare au precizat faptul ca persoana care ar fi dat respectiva mita este iordanianul Fathi Taher, pentru a-si prelungi, in doua rânduri, viza de sedere in România, prima data pentru 12 luni in 1997, iar a doua oara pe 24 de luni, in 1999.